Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

GP3 Ausztria - Hyman nyert Boccolacci hatalmasat bukott

Az első sorban Hyman és Lorandi állt a rajt előtt viszont a rajt nem sikerült jól Lorandinak, ő vissza csúszott a 7. helyig. Alesi jött fel másodiknak, harmadik helyen Tveter állt. Alesi sokszor közel került Hymanhez de sose volt elég közel az előzéshez. A vasárnapi második futam csak 18 körös volt így nem volt sok ideje Alesinek előzni. A verseny felénél Baptista találta el nagyon rossz szögben a 9-es kanyarban a sárga fekvőrendőrt és repült levegőbe az első tengelye. Nagyon kemény becsapodást szenvedett el az autó és a gerince is sajnos. Kiszállt az autóból de nagyon fájlalta a hátát. Eközben Fukuzumi nagyon megérkezett Tveterre. Aitken jött mögöttük az 5. helyen Russell pedig a 6.-on Loradni 7., Boccalacci pedig a 8. helyen jött ekkor. Kettő körrel a vége előtt Fukuzuminak sikerült megelőznie Tvetert a 2. DRS zónában. Az utolsó körben egy hatalmas bukás borzolta a kedélyeket, Boccalacci picit elmérte a féktávot és egy dobbantót vett Loradni autóján. Boccalacci autója el emelkedett a földtől majd földet érkezéskor pördült még 3 az autó de szerencsére a talpára állva állt meg. Boccalacci megúszta sérülés nélkül. 

crash1.jpg

crash2.jpg

Időközben pedig leintették a mezőnyt Hyman nyert Alesi lett a második, Fukuzumi jött be harmadiknak. Tveter lett a negyedik, Aitken 5., Russell 6, Hubert 7 és az utolsó pontot érő helyezést Lorandi érte el.

A VB állás jelenleg így áll:

Fukuzumi 54 ponttal első, Russell 53-al követi majd egy kisebb szakadék Hubert a harmadik 38 ponttal Loradni negyedik 32 ponttal Aitken pedig ötödik 28-al. Hyman a győzelemnek köszönhetően és az azért járó 15 pontnak feljött 6.-nak 25 ponttal.

gp3-eredmeny-2.futam.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.