Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Amikor az álmok valóra válnak

2018.03.10

Imádom az autósportokat. Mivel keresztapukám régen ralizott, ezért gyakorlatilag a rallye világában nőttem fel, mert minden versenyre elkísértük keresztapát. Mindig mentem autogramot kérni a pilótáktól és már akkor is imádtam a benzingőz illatát. A két legnagyobb kedvencem Benik Balázs és Herczig Norbi volt. Autogramot mindig sikerült szereznem Norbitól  de képet sosem tudtam vele csinálni, mert vagy sietett, vagy nem volt nálam telefon  szóval mindig volt valami probléma. Aztán 2017-ben végre megszakadt ez a sorozat. Három nagy álmom is valóra vált. 

Az egyik a magyar WTCC futamon. Tudom, ez furán hangzik  de Tom Chilton a legnagyobb kedvencem. Norbit is nagyon szeretem  de mégis Chilton a favorit. A szombati boxutcalátogatáson 3 év után végre találkoztam vele. Nagyon kedves volt  mert mindkét rajzomat megdícsérte, ami nagyon jól esett. Persze Norbival is öröm volt találkozni. 

screenshot_20180310-134953.png

Aztán keresztapa indult a Veszprém Rallyen. Szombaton mi is ellátogattunk keresztanyáékkal. Hugommal elindultunk „pilótavadászatra". Szerencsémre a Parc Ferménél szembejött velem Herczig Norbi. Megkértem, hogy csináljunk egy képet, aztán kaptam autogramot is és még beszélgettünk is. Hihetetlenül boldog voltam  hogy 8 év után végre lett vele közös képem. Aztán Pécsen is nagyon aranyos volt. Miután csináltunk képet  aláírta a rajzomat, aztán elindult az autóhoz, mert már indulniuk kellett volna, de egyszercsak visszafordult és mondta az egyik csapattagnak, hogy „Légyszi fotózd már le ezt a rajzot, nagyon tetszik". Nagyon boldog voltam, hogy ennyire tetszett neki a rajz, pedig szerintem nem nagy durranás. De a lényeg, hogy neki tetszett.

1520686925647.jpg

A harmadik nagy álmom pedig a Mikulás Rallyen vált valóra. Herczig Norbi mellett még a Ranga tesók, Peti és Laci a nagy kedvenceim. Miután vége lett az összes gyorsaságinak, keresztapával mentünk a szervízparkba. Nagyon boldog voltam  mert Ranga Peti nyerte meg a versenyt. Miután bejöttek, odamentünk gratulálni nekik. Hihetetlen érzés volt  hogy az elsők között gratulálhattam nekik. Persze a képek sem maradtak el. Petivel és Lacival is sikerült szuper képeket csinálnom. Hazafelemenet a kocsiban keresztapa csak annyit látott, hogy egész végig mosolygok. 

1520691494252.jpg

Soha nem szabad feladni az álmainkat, küzdeni kell, hogy valóra tudjuk őket váltani!:)